Jump to Navigation

Loma Koli - Joensuu hiihtovaellus

UUSI ERILAINEN HIIHTOVAELLUS

– Kolin vaaroilta Höytiäisen selkien kautta Joensuuhun

Kolin maisemahiihdon tai Ahman hiihdon yhteydessä on mahdollisuus hankkia kokemuksia uudelta pitkältä kaksipäiväiseltä hiihtovaellukselta. Reitillä voi kokea sekä komeita Kolin vaaroja että Höytiäisen laajoja selkävesiä ja Jaamankankaan komeita harjumaisemia.

Reitin kokonaispituus on n. 101 km, ensimmäisenä päivänä 52 km ja toisena päivänä 49 km. Molempia matkoja voi lyhentää ja siirtyä huoltoautoon.

Välillä on yöpyminen Kopravaarassa täysihoidossa. Lähtö- ja päätepisteisiin on kuljetukset Kopravaarasta. Lähtö tapahtuu yhteislähtönä, hiihto omassa rytmissä. Osallistua voi myös ilman majoituspakettia. Kuljetusten lähtö on kuitenkin aina Kopravaarasta.

Kopravaarasta saa aamiaisen jälkeen mukaansa hintaan kuuluvat retkieväät, hiihtäjillä on mukana päiväreppu.

Molempina päivänä matkan varrella on 3 huoltopistettä. Ensimmäisen päivän hiihtovaellus alkaa Loma-Kolin Portilta, huoltopaikat Kolinportissa, Kopravaarassa ja Harisärkällä. Toisena päivänä lähtö tapahtuu Kontiolahden Kalliojärveltä, huoltopisteet Kontiolahden satamassa, Ah-stadionilla ja hotelli Juliessa. Hiihto päättyy Rantakylän uimahallille, jossa mahdollisuus saunoa. Uimahallilta kuljetus Kopravaaraan, jossa tarjotaan päivällinen.

Latu kulkee sekä leveää hiihtouraa että kelkkareitille vedettyä perinteisin hiihdonlatua. Täysi matka on mahdollista hiihtää vain perinteisellä tyylillä. Huoltopaikoilla ontarjolla voiteluapua.

Osanottomaksut:
*Täysi paketti 270 €/hlö, sis. 2 yöpymistä täysihoidolla Kopravaarassa.
*Lisäyö aamupalalla 39 €/hlö.
*Pelkkä hiihtovaellus ilman yöpymistä 70 €/päivä.
Osanottomaksut 18.2.2011 mennessä tilille: Future Club, Sampo-pankki, 800019 - 1501032
Järjestäjinä ovat Future Club ry ja Joensuun Latu ry.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:
*Toivo Turunen, puh. 0400- 375070,e-mail: toivo.turunen@gmail.com tai
*Kimmo Kurvinen, puh. 0400-920412, info@future-club.fi

Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen kahta viikkoa aikaisemmin. Hiihto järjestetään vain jos hiihtäjiä on vähintään 10 / ryhmä.by Dr. Radut.